• søndag

  • Skyet
  • 0 °C
  • mandag

  • Regnbyger
  • 5 °C
  • tirsdag

  • Klarvær
  • 0 °C

Raser mot Vennesla-politikere


«Måtte fluene fra tusen kameler legge egg i hulrom på kroppene deres, samtidig ønskes det at armene krymper så dere ikke får klødd…»

Slik starter Runar Strandberg i Øvrebø Sirkel og styrkeløftsklubb sin tirade mot Vennesla-politikere som vil «flytte» 20 millioner fra Øvrebø til Vennesla. Fædrelandsvennens nettutgave skriver torsdag kveld at de fire opposisjonspartiene ofrer gymsalen på Skarpengland. Dermed har de 22 millioner kroner å bygge ut Idrettsplassen på Moseidmoen for.

Hele opposisjonen med Høyres Røed, Frps Aleksander Jensen, Venstres Oddbjørn Hagen og Partiet de kristnes Magne Kristensen hadde møtt fram for å formidle «det glade budskap» til idretten i Vennesla.

Baksiden av medaljen er at folk i Øvrebø mister gymsalen sin. Rådmannen vil bygge ut tre nye klasserom på Skarpengland skole, men beholde den gamle gymsalen.

– Det blir for dyrt. Vi kan bygge klasserom i den gamle gymsalen og spare 20 millioner kroner. Jeg minner om at Øvrebø får Sandripheia, just har fått ny idrettshall, mye nytt på skolen og idrettsanlegg på Homme, forsvarer Røed seg med overfor fvn.no

Det er dette som får Strandberg til å se rødt. «Å fjerne denne salen dreper alle lavterskeltilbud i Øvrebø. Ungene på fotball får ikke spilletid i Øvrebøhallen. Alle andre aktiviter som drives utenom det organiserte har da ingen plass å være», skriver han i en kommentar til saken.
Til Radio Loland sier Runar Strandberg at klubben han selv leder trener fire kvelder i uken, og samler mellom 15 og 50 personer.

ossk2

Får støtte fra ordføreren
Strandberg føler seg derimot sikker på at opposisjonspartiene vil måtte kjempe hardt for å få igjennom sitt forslag. – Jeg har fått en muntlig garanti fra ordføreren, som kunne fortelle at så lenge ho sitter i ordførerstolen, så skal ikke den gymsalen røres. Så det er jo lov å håpe at den vil fortsette å være gymsal i mange år fremover, sier Runar Strandberg

 
Legg igjen en kommentar

Har du en mening om denne saken?

Radio Loland ønsker en åpen og saklig debatt. Her kan du fritt komme med dine synspunkter, men vi krever en respektfull og saklig tone og ber om at du holder deg til sak. Trakassering, hatske utfall og trusler aksepteres ikke. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Du må bruke ditt egentlige navn, falske profiler vil bli utestengt. Før du publiserer - tenk gjennom at mange kan se hva du skriver.

kommentarer