Radio Loland

Personvernerklæring

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.radiololand.no/

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

SMS til 2030

Når du sender SMS Radio Loland

Vi har en samarbeidsavtale med Eurobate om tjenesten Respons SMS. De lagrer ditt telefonummer og annen informasjon som sendes inn av deg som bruker. Radio Loland bruker dette til å ringe opp vinnere og trekke på konkurranser.

Ved å bruke våre kodeord og sende melding til oss samtykker du til dette.

Se mer på: https://www.eurobate.no/personvernerklaering/

Media

Ved å ringe inn til oss og svare på våre konkurranser så samtykker du til at vi kan ringe deg opp igjen på direkten. Dersom du ikke ønsker å være på direkten så kan du si ifra om dette og vi setter deg ikke på lufta. Unntaket her er konkurranser der vi ber deg ringe inn på direkten. Dette sier vi tydelig ifra om før konkurransen begynner.

Bingo

Radio Loland har digitale bingoblokker. E-postadressene som blir lagt inn der, blir brukt til å sende deg blokker digitalt om ønskelig, og e-postene blir kun lagret en kort tid.

Informasjonskapsler

Ved å melde inn feil via nettsiden vår blir dine opplysninger lagret for videre oppfølging. Disse opplysningene vil ikke bli brukt til annet enn nettopp dette.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler eller bygge inn sporingssystemer fra en tredjepart og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Radio Loland bruker ikke noe analyseverktøy for data som er lagt inn av brukere.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Radio Loland deler ikke opplysninger med tredjepart med mindre vi ber om spesifikk samtykke til dette.

Meldiinger til Radio Loland på Facebook

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Du kan be om en oversikt som inneholder personopplysningene vi har om deg.

Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker. Vi ber om bekreftelse på identifikasjon før vi sender dette.

Din kontaktinformasjon

Kontakt oss på frode@radiololand.no for spørsmål angående vår personvernerklæring.

Radiobingo

Neste bingorunde: torsdag 25. juli

Heldiggrispott: 100 000 kr

Pottetall: 2

Nettradio